Sof​ias Skönhetslyx

Browlift eller eyebrow lamination som det också kallas är en behandling som gör att ens bryn formas som man själv vill på ett lätt och smärtfritt sätt. Metoden gör att ens bryn ser tätare och fylligare ut med mycket mer volym. Browlift är en keratinbehandling där brynens struktur och form ändras. Samma procedur finns även för ögonfransarna och är känt som ett lashlift. Tanken är behandlingen ska forma brynen och ge dem mer volym. 


Innan behandlingen rengöras ögonbrynen grundligt. Både stråna och huden ska vara helt ren. Därefter formas brynen genom att applicera permanentvätska på dem. Hårstrået öppnas upp för att sedan kunna formas på ett lättare sätt. Sedan färgar brynen i önskad färg i max 3 min (färgen fäster direkt den kommer i kontakt med brynstråna)

Efter det steget  behöver brynen en näringsboost. Detta görs genom att applicera keratin som ger dem vitaminer, mineraler och proteiner. Keratinet brukar verka 5 minuter. Behandlingen tar totalt mellan 30-40 minuter Det går även bra att färga brynen efter ca 4 veckor igen efter ett browlift. Behandla brynen på ett skonsamt sätt efter en browlift då både huden och hårstråna kan vara extra känsliga. Gärna med en mild tvål och en keratin mascara som man sätter på varje morgon och kväll. Bryn gele kan även vara ett hett tips att köpa sig som gör att dom stannar hela dagen i perfekt form.

Resultatet av Browlift


Brynen får inte behandlas med värme, fukt eller vatten ett dygn efter proceduren. När man sover får man också vara försiktig så att brynen inte gnuggas mot kudden.

Vänta gärna längre än ett dygn helst 48h med dusch ifall det är möjligt. Nästa steg är att njuta av volymfyllda och vackra bryn. Man ska efter behandlingen kunna forma och styla brynen som man önskar. De är mer medgörliga och fylliga än innan. Ett hett tips är att borsta dem uppåt varje dag för att hålla formen snygg. Resultatet håller mellan 6 - 8 veckor.


Pris: 

700kr Browlift 

850kr Lashlift


Gör båda på samma gång 1400kr


Gå in på min instagram för att se före och efterbilder på brow lamination​  @sofiasskonhetslyx

Boka Tid Online Här!