Sof​ias Skönhetslyx

Avancerad Teknologi

Metoden är genial då vi verkligen kan behandla alla ställen på kroppen. Ta bort “gäddhäng”, dubbelhaka, magfett, celluliter tighta till låren, strama upp hud etc. Cryo 21 är en terapeutisk behandlingsform för borttagning av fett utan kirurgi. Cryo 21 skapar en termisk chock genom att temperaturen i fettcellerna reduceras. Denna process kallas apoptosis vilket resulterar i en gradvis degenerering och eliminering av döda fettceller. Denna processen tar ca 14 dagar och kroppen fortsätter att reducera kvarvarande fettceller de närmsta veckorna och månaderna.

BOKA TID ONLINE HÄR
Cryo 21 är det senaste inom så kallad fettfrysning, där ett rörligt kylmunstycke som håller mellan -5 ° och -10 ° sänker temperaturen under huden. Kylan skapar en mild, ofarlig inflammation i det behandlade området. Det gör att cirka 20 procent av fettcellerna sköljs ut via kroppens lymfsy­stem. När huden chockas av kylan ökar produktionen av kollagen och elastin, vilket resulterar i stramare och spänstigare hud.

Efter­­som Cryo21-behandlaren skulpterar kroppen ”för hand” så fungerar ­metoden för hela kroppen, även mer svåråtkomliga partier. Magfett, dub­belhaka, ryggvalkar, så kallat gäddhäng och ridbyxlår kan behandlas. Vanligen behövs 4–6 behandlingar.

Det är ingen bantningsmetod, men resultatet blir permanent så länge du håller vikten. Metoden kan även användas för ­lymfdränage, huduppstramning och ­cellulitbehandling. – Kylan dödar fettcellerna och stramar samtidigt upp huden, så man blir inte alls så rynkig som efter en fettsugning. Det går att justera munstyckets temperatur, men kylan är inte obehaglig.GÖR INTE EN CRYO 21 BEHANDLING:

· om du är gravid

· Om du är under 18 år

· Om du lider av en njursjukdom

· Om du genomgår en njurdialys

· Om du genomgått en organtransplantation

· Om du har inflammatorisk eller akut sjukdom så som cancer, leukemi, hudsjukdomar

· Om du har kryoglobulinemi och/eller Raynauds sjukdom

· Om du har diabetes

· Om du har epilepsi

· Om du har flebit, tromboflebit och/eller kraftiga åderbrockFAKTA: CRYO 21


Att tänka på innan: Inget särskilt.

Att tänka på efter: Resultatet varar så länge du håller vikten. Drick mkt vatten.

Så lång tid tar det: Cirka 20-30 minuter, beroende på område

Så länge varar resultatet: Permanent resultat (om du behåller samma vikt). Fettbortagningen på det behandlade området är permanent. Men det långvariga resultatet beror på din livsstil och motion, diet och genetik. Om du går upp i vikt ökar antalet fettcellerna igen. Fettcellerna som fryses bort under behandling försvinner dock för alltid. I motsättning till bantning där man reducerar fettinnehållet. Cryotoning Hudtoning / åtstramning och cellulitbehandlingar kan kräva ett underhållsschema för att resultaten ska bli bestående. Detta varierar mellan patient och patient.

Biverkningar: Inga

Pris: 1 900-2500kr/behandling.

Var: Sofias Skönhetslyx Nyköping

Hur lång tid tar varje behandling?

En behandling tar ca 20-30 minuter per behandlingsområde, oavsett vilket av område som behandlas.

Hur ofta kan man behandla ett område?

Det tar ca 14 dager innan alla döda fettceller kommer ut ur kroppen. Därför kan man inte behandla samma område för fettborttagning oftare än var 14:e dag. Man kan dock behandla andra områden i mellantiden och göra uppstramande behandlingar. • FETTREDUCERING - varannan vecka.• UPPSTRAMNING –varje vecka

Hur många behandlingar behöver jag?

vi rekommenderar mellan 3-6 behandlingar är som regel det önskade resultatet uppnått. Detta är individuellt och avhängigt av hur stort problemet är. Processen i kroppen kan fortsätta i hela 8-12 veckor efter behandling.

Hur mycket fett försvinner efter varje behandling?

Det är individuellt hur mycket fett som försvinner vid en behandling, men det är inte ovanligt att efter en behandling med Cryo21 kan hela 20-30% av fettcellerna i området försvinner.

Är resultatet permanent?

Fettcellerna som fryses under behandling försvinner för alltid. I motsättning till bantning där man reducerar fettinnehållet i cellerna. Med cryoterapi så försvinner fettcellerna helt.

Bivirkningar?

Cryoterapi är FDA-godkänt och helt tryggt och ofarligt. Det finns inga kända biverkningar. Området som behandlas kan bli lite rött efter behandling.BOKA TID ONLINE HÄR