Skönhetslyx

Unna dig lyx i vardagen - Det förtjänar du


PRISER / BOKA TID ONLINE

Säker fransförlängning 

Jag anpassar lösfransarna efter dina egna fransar. En viktig del i mitt jobb för att dina fransar inte skall bli förstörda på något sätt. Säker fransförlängning innebär max dubbelt så tjock lösfrans mot naturlig frans och inte mer än 3mm lång lösfrans mot din naturliga frans.

En välutbildad stylist har denna kunskap och därför finns ingen risk att dina egna fransar slits av fransförlängning om det utförs rätt med denna metod. 

Jag använder mig av produkter ifrån Lash4Lash som är av högsta kvalité. Limmet jag använder är min bästa vän som fransstylist. Har man kunskap om det lim man använder så håller fransförlängningen som den ska utan att du som kund upplever onormal tappning av lösfransar.

Jag använder mig av produkter som är testade och godkända av läkemedelsverket.

Allergi uppkommer endast när du kommit i kontakt med lim på huden. Har en stylist gång på gång limmat dig på huden med fransförlängningen så är risken stor att en allergi utvecklas. Det finns en bägare i oss och det är olika från person till person när denna bägare rinner över. Som fransstaylist FÅR MAN EJ komma i kontakt med limmet på huden!

Har du upplevt allergi symptom kontakta mig först innan du bokar tid.

Pris:

Singelfransar ny set 1098:-

Black Diamond volym ny set 1300:-

Volymfransar ny set 1550:-

Förberedelser innan behandling:

Ha ej smink eller en fet, oljebaserad kräm på ögonen. Du ska inte göra fransförlängning om du har eller haft infektion i ögonen någon gång under de senaste 3 veckorna.

Efter Behandling:

Efter behandling bör du vänta i 24 timmar med att duscha, bada i simhall, sola solarium eller basta. Anledningen till detta är för att limmet ska härda tillräckligt. Eftervården är A och O. Vi vill att dina egna naturliga fransar ska hålla sig friska och resultatet blir då att din fransförlängning håller längre. Risken är stor att du utvecklar infektion om du ej rengör fransarna med fransrengöringen.

  • Borsta fransarna 2 gånger om dagen. Kamma där i mot aldrig fransarna när det är böta eller fuktiga
  • Tvätta alltid fransarna och ansiktet 2 gånger om dagen med Lash4Lash skumrengöring.
  • Gnugga ej ögonen och använd ingen kräm på ögonfransarna.
  • För bästa effekt på din fransförlängning rekommenderas ett återbesök för en påfyllning var 3-4:e vecka.
  • Du ska inte försöka ta bort fransarna själv, det sliter på dina fransar och kan göra mycket ont. I värsta fall kan du dra loss dina egna
  • fransar. Kom tillbaka till mig och jag tar bort dom skonsamt.
  • Använd endast vattenbaserad mascara. Vattenfast eller oljebaserad mascara får ej användas. Använd inget smink som måste tas bort
  • med smink remover. Var medveten om att om du använder mascara på din fransförlängning så är risken att de trillar av mycket större.
  • Sov inte med fransarna mot kudden på natten.
  • Ju försiktigare du är med dina fransar, desto längre håller dom.

Bokningspolicy

Hej kära kunder!

Våra tider är mycket efterfrågade och det är omöjligt för oss att fylla en lucka med kort varsel. Därför har vi en regel som innebär att ombokning eller avbokning av tid måste ske senast 24 timmar före besöket. Vid uteblivet besök eller sen om/avbokning utgår full debitering. I samband med att du bokar tid hos oss godkänner du denna regel.

BOKA TID ONLINE HÄR