Sof​ias Skönhetslyx

PRISER / Boka tid online här

Lash4Lash har tagit fram dom bästa produkterna inom Lashlift som är bland de mest skonsammaste på marknaden berikade med Aloe-Vera och och Jojoba

Lashlift med keratin är en behandling som vårdar och böjer raka fransar. Perfekt för dig som inte vill ha fransförlängning eller har skadade fransar sen tidigare, eller helt enkelt vill få ett piggare utseende. 

Keratin boost behandlingen går in och kapslar in håret med vitaminer mineraler och collagen vilket gör att håret vårdas och inte får mer slitage. Keratinet verkar som en laminering av din egna frans, den vårdar och stärker fransarna med bl.a. keratinet och återskapar fransens struktur, hjälper fransarna att bli tjockare och starkare. Keratinet skyddar även fibrerna i fransarna så det blir friska från rot till topp. Ger ett naturligt skydd samt tillför fukt till fransarna. Ger även näring och bidrar till att fransarna växer fortare. 

I samband med denna behandling så färgar jag även dina fransar. Lashlift inkl. färgning 850kr

Vill du i samband med denna behandling färga och forma brynen så kostar det endast 998kr

Denna behandling kan upprepas var 6-8v 

Bokningspolicy

Hej kära kunder!

Våra tider är mycket efterfrågade och det är omöjligt för oss att fylla en lucka med kort varsel. Därför har vi en regel som innebär att ombokning eller avbokning av tid måste ske senast 24 timmar före besöket. Vid uteblivet besök eller sen om/avbokning utgår full debitering. I samband med att du bokar tid hos oss godkänner du denna regel.