Sof​ias Skönhetslyx

BOKA TID ONLINE HÄR!

LPG - Lipomassage 

Forma din kropp helt naturlig

Skulptera, forma och släta ut

LPG Lipomassage™ är metoden som utan kirurgiska ingrepp kan avlägsna envisa celluliter och besvärande fettdepåer från mage, “stuss” och lår. Slapp hud stramas upp och metoden är även effektiv vid så kallade “ridbyxlår”.


LPG är en teknik som från början var tänkt att användas i rehabiliterande syfte, t ex vid svåra brännskador och ärrbildningar. Både maskinen och tekniken kommer från Frankrike och är uppkallad efter sin upphovsmans initialer, Louis Paul Guitay. Denna djupa bindvävsmassage visade sig även förbättra hudkvalitén på många fler sätt. LPG är världsledande inom så kallad mekanisk cellulär stimulering som dessutom är 100% naturlig!


LPG Lipomassage™ används med fördel före och efter fettsugning. Metoden kan till och med vara ett bra alternativ till fettsugning för den som tvekar inför ett kirurgiskt ingrepp eller som av olika anledningar inte anses lämplig för fettsugning.


LPG Lipomassage™ har också blivit populär inom både body- och bikini fitness.

Tekniken bygger på en unik, patenterad metod där två motoriserade rullar arbetar ihop med ett undertryck och skapar en våg som viker upp och slätar ut huden. “Vågen” av hud och vävnad rullas framåt och bakåt av det motoriserade munstycket.

På så sätt öppnas blod- och lymfkärl upp i hud och underhudsfett. Cirkulationen kommer igång rejält och eventuella vätskeansamlingar minskas. Slaggprodukter och gifter dräneras ut och försvinner ut med urinen.


Behandlingen tar ca 40 min och resultatet kan ses efter 5-8 behandlingstillfällen. För reducering av celluliter rekommenderas 1-2 kurer då varje kur består av ca 14-20 behandlingar. I början av en sådan kur är det lämpligt att behandla ofta, 1-2 behandlingar i veckan. Behandlingsresultatet bör sedan underhållas med 1-2 behandlingar i månaden.


LPG Kroppen

  • Provbehandling med konsultation, 55 min 850 kr
  • Enstaka behandling, 40 min 850 kr
  • Kur 1-2 beh./vecka – minst 10 behandlingar, 40 min 750 kr
  • Underhållsbehandling, 40 min 850 kr
  • Kropp och ansikte 75 min 1600kr

Frågor och Svar:

Hur ofta går man på behandling?

Två gånger i veckan i början därefter kan man börja gå en gång sedan underhåller man detta med 1-2 ggr i månaden


Hur många behandlingar behöver man göra innan man ser resultat?

Det varierar då de alltid är individuellt. För de flesta ligger de på 6-7 behandlingar vi rekommenderar alltid att gå på 14 så kroppen verkligen har fått ett bra första resultat.  


Hur lång är en behandling?

Programmen ligger på 35 minuter för kroppen och 20-30 min för ansiktet.


Gör det ont?

Nej, tvärtom är det en behaglig upplevelse. 


Kan man göra behandling om man är gravid?

Man gör inte fettreducering eller cellulitbehandling om man är gravid. Däremot kan man med fördel göra lymfdränage för att exempelvis behandla svullna ben.


Är LPG Endermologie godkänd av FDA?

ja, 1988 godkändes metoden för cellulitreduktion.


Vad händer med huden vid LPG?

LPG är en mekanisk teknik som kombinerar vakuumsug med att två rullar symmetriskt och rytmiskt veckar huden. Det gör att fettcellerna i underhuden sätts i lipolys och att fibertrådarna i huden stretchas. Fettcellerna krymper - bindväven stretchas - slaggprodukter och vätska försvinner och det är hemligheten bakom LPG Endermologie  


LPG är en livsstil precis som kosten och träningen, den ska underhållas 

BOKA TID ONLINE HÄR!

Det naturliga ansiktslyftet


Tar vara på ansiktes naturliga möjligheter


LPG Liftmassage är behandlingen för dig som vill ha ett naturligt ansiktslyft. Behandlingen förebygger och bekämpar hudens ålderstecken och förstärker uppbyggnaden av huden. Lyfter, slätar ut och tar fram ansiktets konturer.


Vid behandlingen mikro-knådas hudens yta för att stimulera nya djupgående celler att reaktivera sin naturliga produktion av elastin och kollagen. Det går alldeles utmärkt att kombinera med injiceringsbehandlingar som botox och fillers men med vissa restriktioner.


LPG är en teknik som från början var tänkt att användas i rehabiliterande syfte vid t ex svåra brännskador och ärrbildningar. Både maskinen och tekniken kommer från Frankrike och är uppkallad efter sin upphovsmans initialer, Louis Paul Guitay. Denna bindvävsmassage visade sig även förbättra hudkvalitén på många andra sätt. LPG är världsledande inom så kallad mekanisk cellulär stimulering som dessutom är 100% naturlig!


LPG liftmassage erbjuder omedelbart resultat, inklusive en frisk lyster och en naturlig lyfteffekt. Varje behandling resulterar i att rynkor fylls upp, konturen omdefinieras och huden får en helt annan lyster.


Ge din hy lyster och minskad påsighet

Liftmassagens mekaniska stimulering förbättrar cirkulationen av vätska och dränerar huden på gifter, vilket ger huden lyster och motverkar påsighet, trött och glåmig hy.


Släta ut rynkor

Liftmassagen reaktiverar cellulär metabolism, alltså återuppväcker sovande hudceller. Hudens elasticitet förbättras genom att stimulera fibroblasterna (bindvävscellerna). Produktionen av kollagen och elastin ökar, vilka är de två substanser som ansvarar för hudens fasthet och elasticitet. Genom att stimulera skapandet av friska kollagenfibrer får hudvävnaden bättre struktur, vilket gör den slätare.


Slimma och lyft fram konturer

Liftmassagen kan reducera fettdepåer såsom dubbelhakor och strama upp slapp hud. Behandlingen reaktiverar naturligt produktionen av kollagen och elastin, vilket återuppbygger hudens stödstruktur. Återskapar linjer, minskar rynkor och stramar upp slapp hud.


LPG Classics

Rengöring, hudanalys och därefter individuellt val av program för huden.

40 min, kur om minst 10 ggr 750 kr/behandling. Enstaka behandling 850 kr.

Behandlingskur om ca 14 tillfällen rekommenderas för tydligt och varaktigt resultat.


LPG Express

Rengöring, snabb behandling av specifikt område.

20 min, kur om minst 10 ggr 450 kr/behandling. Enstaka behandling 550 kr.

Behandlingskur om ca 14 tillfällen rekommenderas för tydligt och varaktigt resultat.


LPG Ansiktsbehandling Lyx

Rengöring, dränering och LPG-liftmassage, syrapeeling och effektiv ansiktsmask med kollagen och hyaluronsyra, serum och creme.

60 min, 1 250 kr