Sofias Skönhetslyx

BOKA TID ONLINE HÄR

Min Historia

Min resa till egen företagare har gjort mig starkare!

Om mig

Jag är sedan länge passionerat intresserad av allt inom skönhet och har alltid varit fokuserad på att ge bästa bemötandet och kundservicen. Jag har tidigare arbetat inom restaurang och butik samt senast som salongschef i skönhetsbranschen.

Min dröm som nu är verklighet

Min dröm om att starta eget inom skönhetsbehandlingar och kosmetik började då jag själv gjorde en kosmetisk tatuering av mina ögonbryn. Målet att komma dit resulterade i att noga undersöka vilka utbildningar som fanns med drömmen i bakhuvudet att starta eget företag.

Nu har jag gått vidare från salongschef till att förverkliga min dröm.

Skönhetslyx är startad av mig Sofia Larsson. Jag är utbildad och certifierad inom fransförlängning hos LashforLash i Stockholm, även utbildad inom frans och bryn stayling samt vaxning. Har gått en utbildning som permanent makeup artist inom 3D-bryn eyeliner och läpptatueringar i Stockholm. Jag är medlem och försäkrad genom skönhetsförbundet SHSF, en säkerhet för dig som kund. 

Varför välja just mig?

Få hjälp med 3D Bryn i Nyköping! Hos Sofias Skönhetslyx blir du väl omhändertagen

Min högsta prioritet är att mina kunder blir nöjda och känner sig väl omhändertagna hos mig. I dagens stressiga tillvaro händer mycket på en gång, och då är det viktigt att pausa och unna sig själv en stund där bara du är i fokus. Jag är noggrann in i minsta detalj och vill få dina fransar och ögonbryn perfekta. För att du som kund ska förstå vad som är möjligt att utföra och hur du bäst sköter din eftervård så delar jag med mig av min kunskap, och svarar gärna på frågor och ger tips och råd. Allt för att du ska känna dig vacker och fylld av ny energi!

Teknik & kompetens som leder till vackra resultat

Såväl produkter som utrustning hos mig är noggrant utvalda, och jag följer branschens utveckling med stort intresse för att alltid kunna ge det bästa marknaden har att erbjuda. Efter ett par års erfarenhet sitter alla knep och trix i ryggmärgen, och jag arbetar effektivt med van hand för att mina kunder ska få ett resultat som gör att de inte kan sluta le när de ser sig själva

Samarbetspartners:

Jag hyr ett rum hos Emmakliniken i Nyköping och utför mina tjänster där på heltid som tatueringar och fransförlängningar mm. 

Sofia SkönhetsLyx har:

F-skatt och är momsregistrerad

Medlem och behandlingsförsäkrad genom SHSF förbund

Certifierad i fransförlängning singel och volym och 2d volym

Certifierad inom kosmetisk tatuering som permanent makeup artist

Certifierad inom Lashlift samt Lärare inom Lashlift

Certifierad inom bryn och fransstayling samt vaxning

Certifierad inom tattoo remover med Rejuvi

Utbildad inom megawhite tandblekning 

Varmt välkommen till mig, jag ser fram emot ditt besök!

Sofia Larsson, Sofias SkönhetsLyx

0