Sof​ias Skönhetslyx

Vårt team

Marianne Andersson

Leg. ssk

Marianne har arbetat som injektionssköterska sen 2002 och innan dess var hon akutsköterska på barnintensiven under 20 år. Marianne har jobbat som injektionssjuksköterska i över 17 år och har därav gedigen erfarenhet. Hon är certifierad för injektionsbehandlingar hos Estetiska injektionsrådet. Hon arbetar även som hudterapeut med specialintresse för aktiv acne och acne ärr.

Sofia Larsson

Permanent makeup-artist

Jag som är grundare av Sofias Skönhetslyx är utbildad till permanent makup artist sen 2017, jag sedan länge passionerat intresserad av skönhet, och fokuserar alltid på att ge mina kunder en oslagbar kombination av kvalitetsbehandlingar och personlig service. Som kund hos mig kan du känna dig trygg. Certifierad inom en mängd olika behandlingar och flera vidareutbildningar för att ligga på topp.

Emma Bouvin Karlsson

Hudterapeut

Emma är auktoriserad hudterapeut och har arbetat inom yrket sedan 1991. Den medicinska hudvården är hennes specialitet och stora intresse. Emma är också utbildad zonterapeut och örtmedicinare. Sedan flera år är hon egenföretagare med egen klinik, innan det har hon bland annat varit terapeut och chef på ett stort SPA.

Linda Hellström

Massör

Linda heter jag och är sedan 2017 certifierad spraytan artist. Jag jobbar med fantastiska produkter från märket Black Magic Tan som idag är världsledande inom spraytan. Min resa i branschen startade 2005 som certifierad massör där jag dels drev eget men också jobbade på Spa. Jag har sedan dess hunnit arbeta inom flera andra yrken men har nu äntligen landat tillbaka i skönhetsbranschen där jag trivs allra bäst! 

Kontakta mig gärna!

BOKA TID ONLINE HÄR

Är du intresserad av behandling hos mig eller mina kollegor men har frågor och funderingar?

Kontakta mig gärna på sms så svarar jag dig så fort som möjligt.

Kontakt Information

Sofias SkönhetsLyx

Telefon: 0735 50 72 38

Email: [email protected]

Öppetider

Mån-Fre: 9-16:30

Lör: Stängt

Sön: Stängt

Adress

Västra Kvarngatan 20

611 31 Nyköping

BOKA TID ONLINE HÄR