Sof​ias Skönhetslyx

Kunders recensioner

Supernöjd med mina fransar! Sofia är jätteduktig och väldigt noggrann.

Så alla de som vill få dem finaste fransarna skulle jag verkligen rekommendera att gå hit!

Emma Johansson

Finaste fransarna! Sofia är noggrann och ger sig inte förrän det är perfekt, det gör att man känner sig så trygg då man vet att det alltid blir bra. Otroligt duktig på att få kunden att känna sig avslappnad och bortskämd vid behandlingar. 

Hanna Janse

Evelina Åberg – Ett Annat Företag AB

Bästa Sofia så duktig du är och trevlig kommer definitivt återkomma, kände mig så väl omhändertagen och trygg med tanke på att det var första gången för mig att testa fransar

Amila Busuladzic

Evelina Åberg – Ett Annat Företag AB

Sofia får en att verkligen känna att man är i trygga händer och lyssnar till kundens önskemål. Har varit super nöjd med mina fransar som hon gjort på mig, rekommenderas!

Angelique Häggblom Damra

Evelina Åberg – Ett Annat Företag AB

Helt otroligt duktig och galet noggrann! Man känner sig trygg hos Sofia och kan bara koncentrera sig på att slappna av. Kommer aldrig gå till någon annan!

Jenny Maria Waern

Evelina Åberg – Ett Annat Företag AB

Jag är så nöjd med mina bryn och för det trevliga bemötandet jag fick! rekommenderar alla att gå och fixa sina bryn hos Sofia!

Elin Andersson

Tack snälla, jag är så nöjd! Du lyssnar in och förstår vad kunden vill ha och utför behandlingen så noggrant!

Elisabeth Mikander

Så sjukt nöjd med mina bryn och Sofias bemötande! Älskar att komma till henne och bli ompysslad. Hon ser kundens behov och gör det bästa för alla verkligen. Alla som vill få sina bryn tatuerade borde gå till Sofia för bäst resultat! Nu är jag midsommar fin, tack fina Sofia

Emma Lekberg

Så himla nöjd med mina nya, snygga ögonbryn! Du är bäst! Kändes så bra att göra dem hos dig i er fräscha lokal!

Caroline Lundevall

Tack bästa Sofia för de snyggaste brynen. Känns tryggt att gå till någon som inte ger sig förrän det är perfekt.

Sussi Griffiths

Fantastiskt bemötande av Sofia :) kompetens och ett genuint intresse och engagemang för att kunden ska bli nöjd! Kan varmt rekommendera denna salong! Tack Sofia

Tina Wikström

Sååå supernöjd med mina bryn! Sofia är professionell, noggrann och jätteduktig! Kommer rekommendera alla mina vänner att gå hit!!

Lotta Jansson

Så nöjd med mina fina nya ögonbryn 😃 Sofia är verkligen super trevlig, noggrann och ser till kundens bästa! 😃

Ida Lexell

Sofia är så gullig och go, som kund kände man sig verkligen omhändertagen. Hon är SÅ noggrann, det uppskattades oerhört mycket och jag är super nöjd 😄😍

Kruawan Hagsell

Sofia kan varmt rekommenderas! Duktig o noggrann!

Mona Holmberg Larsson

Bästa Sofia :) Så nöjd med mina bryn, kunde inte önska mig ett bättre resultat! :)

Du är så omtänksam och väldigt noggrann, ser verkligen till att kundens önskemål blir uppfyllda och tänker på det där lilla extra när man besöker dig. Kommer varmt rekommendera dig till vänner och bekanta som är intresserad av det du erbjuder! :) TACK och kram!

Ellen Hallqvist

Sofia är helt otroligt duktig, kunnig, superfina resultat, proffsig, noggrann och så kundorienterad. Supernöjd med både fransar bryn och makeup råd! Tack och kram för besöket!! Jag kommer garanterat tillbaka!!!

Catharina Lennerman Janse

BOKA TID ONLINE HÄR

Kontakta mig

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Thank you for contacting us. We will get back to you as soon as possible